Ga naar tekst Ga naar het hoofdnavigatiemenu Ga naar de voettekst van deze webpagina
Groniek
University of Groningen Press
  • Huidig nummer
  • Archief
  • Over
    • Over het tijdschrift
    • Redactie
    • Privacyverklaring
    • Contactpersoon
  • Groniek.nl ↗
  1. Home /
  2. Archieven /
  3. Nr 95 (1986): Voedselgeschiedenis

Nr 95 (1986): Voedselgeschiedenis

Artikelen

  • Colofon
    Redactie Groniek
    • PDF
  • Inhoudsopgave
    Redactie Groniek
    • PDF
  • Voorwoord
    Redactie Groniek
    • PDF
  • Over Wina Born
    H. Born
    • PDF
  • Prospects for the History of food
    S.J. Mennell
    • PDF
  • De voeding van Nederland aan het begin van de twintigste eeuw
    A.P. den Hartog
    • PDF
  • Over de culinaire culturen in Noord en Zuid. Enkele opmerkingen bij de sociogenese van nationale stijl en regionale variaties
    A. van Otterloo
    • PDF
  • Boleten- eetcultuur in Bohemen en Nederland: Een uitnodiging tot een historisch onderzoek
    H. Renner, V. van Bentem
    • PDF
  • Eeuwen eten in Groningen
    M.C. van der Sman
    • PDF
  • Interview met Professor van Winter
    Robbert Jan Bron, Ireen van Houten
    • PDF
  • Het gebruik van koffie in Lapland
    N. Zorgdrager
    • PDF
  • Koken is macht: Een beschouwing over De Bot van Günter Grass
    Mirjam Janssen, Lies Feringa
    • PDF
  • Het Toetje door de eeuwen heen
    C.G. Santing
    • PDF
  • Bibliografie en Illustraties
    Redactie Groniek
    • PDF
  • Personalia
    Redactie Groniek
    • PDF
##commmon.university_name##
Zoek
Blader
  • Op nummer
  • Op auteur
  • Overige tijdschriften
Maak letters kleiner Standaard lettergrootte Maak letters groter
  • Inloggen

Taal

  • English
  • Nederlands

Creative Commons Open Access

Meer informatie over het publicatiesysteem, Platform en Workflow door OJS/PKP.

University of Groningen Press biedt een publicatieplatform voor tijdschriften, boeken en andere publicaties van faculteiten en onderzoekers die aan of met de Rijksuniversiteit Groningen werken. Ons voorkeursmodel voor publicaties is open access, zodat elke onderzoeker of geïnteresseerde lezer over de hele wereld de informatie kan vinden en er toegang toe heeft, zonder barrières.